Hotel Sobe Cijene Rezervacije Posebne ponude Kako do nas Galerija Kontakt  
 
 
  O hotelu

Dobrodošli u Rabac, prirodni biser Kvarnerskog zaljeva!
Hotel AMFORA*** je smješten u centru Rapca, 30-tak metara od mora, s prostranim parkingom. U njegovoj neposrednoj blizini možete pronaci sve što Vam treba: autobusnu stanicu, poštu, banku, ambulantu, market, pekaru, restorane, kafice…
Hotel uživa dugogodišnju tradiciju gostoljubivosti koja privlaci mnogobrojne putnike željne odmora u ugodnom okruženju. Hotel Amfora potpuno je renoviran 2003. godine, te ima nov i moderan namještajem u svim prostorijama.
Restoran,recepcija i apaeritiv-bar su klimatizirani, kao i prostrane i dobro opremeljene klimatizirane sobe, vecinom s pogledom na more. Izvrsna kuhinja i ljubazno osoblje jamcit ce Vaš ugodan boravak.

Osim toga, u sklopu samog hotela gostima je na raspolaganju i pivnica, te prostrana terasa na otvorenom na kojoj se ljeti održavaju plesne veceri uz živu glazbu, kao i razni drugi zabavni sadržaji.


Rabac je poznat po prekrasnim cistim plažama (s plavom zastavom - oznakom najvišeg standarda cistoce i dobre opremljenosti), te najbližu šljuncanu plažu možete pronaci na udaljenosti od 200m od hotela.
 
Hotel Amfora, Rabac bb, RABAC 52 221 | Tel: 00385 52 872 222 | Fax: 00385 52 872 345 | amfora-hoteli@hi.t-com.hr